Tryggt och säkert privatlån för dig

Moank Lånet är ett förmånligt privatlån. Du kan låna mellan 25 000 kr - 600 000 kr i upp till 12 år. Välkommen att ansöka!

Privatlån till förmånliga villkor

Går du i tankarna att renovera ditt hem, köpa en bil, köpa bostad och saknar kontantinsats, eller sänka räntan på ditt befintliga lån hjälper vi dig med ett privatlån.

Viktigt att tänka på är att ett lån alltid kostar lite mer i det långa loppet. Fundera därför igenom varför du behöver ett privatlån. När du ansöker om ett lån hos oss går vi noggrant igenom din ekonomi tillsammans med dig så att du kan känna dig trygg med de kostnader som ett lån medför. Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar om privatlån.

Privatlån:

25 000 kr - 600 000 kr

Rörlig individuell ränta 3,75 % - 14,95 %

395 kr i uppläggningsavgift

0 kr i aviavgift

Löptid 1 år - 12 år

Räkneexempel

(beräknat 2020-04-29)

Lånesumma100 000 kr
Återbetalningstid10 år (120 ggr)
Exempelränta (Effektivränta)6,5 % (6,79 %)
Uppläggningsavgift395 kr
Totalt belopp136 790 kr
Kostnad per månad1 140 kr

Vad är skillnaden mellan privatlån och blancolån?

Det är ingen skillnad, det är bara olika namn för samma slags lån. Ett privatlån är ett s.k. blancolån som innebär att det är ett lån utan säkerhet till skillnad mot exempelvis ett bostadslån där din bostad står som säkerhet för lånet.

Moank Lånet, ett förmånligt privatlån

Med Moank Lånet kan du låna mellan 25 000 kr600 000 kr och ansöker enkelt via hemsidan. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt och få en förståelse för din ekonomi tar vi en kreditupplysning och en ögonblicksbild från ditt bankkonto. När vi gått igenom din ekonomi får du oftast svar inom en bankdag.

Sänk räntan på ditt privatlån

När du gör din ansökan kan du välja att ansluta din arbetsgivare. Genom att ansluta Moank Lånet till din arbetsgivare får du en av marknadens bästa räntor för privatlån. Dessutom behöver du inte betala någon uppläggningsavgift eller aviavgifter. När du ansöker kryssar du i att du vill få möjligheten att göra återbetalning direkt från din lön. Vi utreder sedan möjligheten att ansluta din arbetsgivare för att du ska få en ännu lägre ränta.

Vanliga frågor

Vad är Moank Lånet?

Varför erbjuder Moank så förmånliga räntor?

Tar ni en kreditupplysning?

Vem får låna?

Vad kostar lånet?

Hur återbetalar jag mitt lån?

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med frågor, problem och information.

Öppettider vardagar kl. 09h00 - 18h00