Låna pengar

Moank erbjuder flexibla lån utan säkerhet.

Hur går låneansökan till?

1
Skicka in din ansökan

Välj lånebelopp och fyll i dina personuppgifter samt ekonomi- och bankuppgifter. Ansökan tar endast 2 minuter.

2
Ansökan behandlas

Vi inhämtar en kreditupplysning och säkerställer att du uppfyller grundkraven. Ibland ringer vi upp dig för kompletterande uppgifter.

3
Besked

Du får besked inom 1-2 bankdagar via mejl eller telefon. Vid beviljat lån och signerat skuldebrev har du pengarna på ditt konto inom 1-2 bankdagar.

Ansök nu
Privatlån

Attraktiva villkor

25 000 kr ‑ 600 000 kr

Rörlig individuell ränta 5,90 % ‑ 15,95 %

395 kr i uppläggningsavgift

0 kr i aviavgift vid autogiro

Löptid 1 år ‑ 15 år

Privatlån

Grundkrav

Folkbokförd i Sverige

Minst 20 år gammal

Minst 180.000 kr i årsinkomst

Ingen skuld hos Kronofogden de senaste 12 mån

Inte fler än två allmänna betalningsanmärkningar.

Ansök nu
samlingslån

Samla dina lån hos Moank

Lån och krediter hos flera olika långivare är både rörigt och kostsamt. Genom att samla dina lån hos oss får du möjlighet att förbättra din privatekonomi. Ett samlingslån ger oftast en lägre månadskostnad och du behöver endast betala en räkning, istället för flera.

Försäkring

Låneskydd

Med vårt låneskydd kan du känna dig trygg även vid sjukskrivning eller arbetslöshet. Försäkringen innebär att vi står för hela din månadskostnad om du skulle bli långtidssjukskriven eller uppsagd.

Läs mer om låneskydd

Dokument

SEKKI

Allmänna villkor

Ladda ner dokument

Vanliga frågor

När får jag lånet utbetalt?

Det tar cirka en till tre bankdagar att få dina pengar överförda till ditt bankkonto.

Vad krävs för att bli beviljad ett lån?

Moank gör en kreditbedömning för varje kreditansökan. Kreditbedömningen är till stor del automatiserad och baseras på uppgifter vi erhåller från dig och uppgifter vi hämtar in. Vi kan även komma att ringa upp dig för att ställa några kompletterade frågor. För alla kreditansökningar tar vi en kreditupplysning hos UC. För att din låneansökan ska bli beviljad vill vi att du ska vara minst 20 år, ej ha fler än 2 betalningsanmärkningar, ej inneha något skuldsaldo hos Kronofogden, ha en årsinkomst om minst 180 000 kr/år, vara folkbokförd i Sverige, inneha svenskt personnummer och inte ha skuldsanering eller var satt i konkurs. För att ansöka behöver du identifiera dig med Mobilt BankID.

Hur lägger jag upp autogiro?

Du ansluter till autogiro genom att logga in på Mina sidor. Där hittar du information om hur du går tillväga.

Kan jag lösa lånet i förtid?

Det går bra att lösa lånet i förtid, för att göra detta behöver du kontakta vår kundtjänst. Enligt lagen om penningtvätt måste vi på Moank säkerställa var pengarna som du tänkt lösa lånet med kommer från. Detta säkerställer vi genom inhämtande av underlag i form av exempelvis nytt låneavtal, gåvobrev, kvitto etc. beroende på var pengarna kommer från.

Varför samlar ni in bankkontodata?

Bankkontodata hjälper oss att göra en bättre kreditbedömning baserad på realtidsdata, som exempelvis inkomstverifiering. Vilket därmed innebär att vi kan utforma individanpassade erbjudande till kund. Dessutom hjälper detta oss att förhindra bedrägeri, penningtvätt och finansiering av terrorism.

Se fler frågor och svar