Samla lån och spara pengar

Samla lån upp till 600 000 kr och få en lägre månadsbetalning. Moank hjälper dig i hela processen. Ansök så gör vi resten.

Enkelt att samla lån och skulder

Om du har flera lån och skulder kan det vara fördelaktigt att samla dessa i ett lån med lägre ränta, ett s.k. samlingslån. Det är enklare att hålla reda på ett lån och förutom lägre ränta kan du bli av med avgifter och administrationskostnader. Genom att samla dina lån och skulder på ett ställe kan din månadskostnad minska avsevärt. Du kan också betala av på ditt lån snabbare när du samlar ihop dina lån.

Samla lån:

25 000 kr - 600 000 kr

Rörlig individuell ränta 3,75 % - 16,95 %

395 kr i uppläggningsavgift

0 kr i aviavgift

Löptid 1 år - 12 år

Räkneexempel

Lånesumma100 000 kr
Återbetalningstid10 år
Exempelränta (Effektivränta)5,7 % (5,93 %)
Uppläggningsavgift395 kr
Totalt belopp131 880 kr
Kostnad per månad1 099 kr

Hur gör jag för att samla lån?

Att samla lån är enkelt. Du ansöker om ett lån som motsvarar summan för dina dyrare lån och krediter. Det är klokt att titta igenom din lånesituation så du inte glömmer något avbetalningsköp, kreditkort, eller lån. Vi hjälper dig gärna med en sammanställning. När ditt nya lån blivit godkänt så betalar vi de andra kreditgivarna så du behöver inte tänka på något. Du får sedan ett nytt lån med bättre villkor. Förutom lägre ränta så kan du själva bestämma återbetalningstid så du får en månadskostnad som passar din ekonomi.

Moank Lånet fungerar som ett samlingslån

Med Moank Lånet kan du samla alla dina lån och krediter på ett ställe. Skillnaden med Moank Lånet jämfört med andra samlingslån är att vi gör jobbet åt dig. Du ansöker snabbt och enkelt via hemsidan. Du har sedan ett förmånligare lån med lägre ränta hos Moank.

Samla lån genom att ansluta din arbetsgivare och få ännu bättre ränta

Vill du samla lån och få en bättre ränta kan du välja att ansluta din arbetsgivare till Moank Lånet. Genom att ansluta din arbetsgivare får du en av marknadens bästa räntor för ett samlingslån. Dessutom behöver du inte betala någon uppläggningsavgift.

Sänk räntan på befintligt lån

Har du ett lån idag med hög ränta hos någon annan långivare har du möjlighet att erhålla ännu bättre villkor med Moank Lånet. Samla lån enkelt med oss, ansök så gör vi resten.

Ränterabatt när du lägger om lånet till Moank

Moank kan via din arbetsgivare erbjuda dig ett förmånligt lån tack vare att räntor och amorteringar betalas som ett löneavdrag. Dessutom slipper du hålla reda på dina betalningar!

Lösningen fungerar både för dig som är anställd i ett privat företag och i offentlig verksamhet. Vi delar inga uppgifter med din arbetsgivare annat än att du har ett lån hos oss samt det belopp du ska återbetala varje månad.

*Källa: FinansinspektionenAndra långivare, marknadssnitt 2019*43 020 kr19 076 krMoank Lånetnär du kopplar din arbetsgivareRänta: 7,95%Ränta: 3,75%23 945 krSpara:Så här mycket betalar du för ett lån på 124 000 kr med återbetalningstid 8 år:
*Källa: FinansinspektionenAndra långivare, marknadssnitt 2019*43 020 kr19 076 krMoank Lånetnär du kopplar din arbetsgivareRänta: 7,95%Ränta: 3,75%23 945 krSpara:Så här mycket betalar du för ett lån på 124 000 kr med återbetalningstid 8 år:

Så här ansluter du din arbetsgivare:

1

Gör din ansökan

Fyll i din arbetsgivare i ansökan och att du vill erhålla denna förmån.

2

Vi ansluter din arbetsgivare

Om arbetsgivaren inte redan är ansluten till oss kontaktar vi dig och din arbetsgivare. Det går snabbt och är busenkelt.

3

Du får erbjudande

Vi återkommer med ditt låneerbjudande. Återbetalning av lånet sker sedan med avdrag från din lön.

Vanliga frågor

Vad är Moank Lånet?

Varför erbjuder Moank så förmånliga räntor?

Tar ni en kreditupplysning?

Vem får låna?

Vad kostar lånet?

Hur återbetalar jag mitt lån?

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med frågor, problem och information.

Öppettider vardagar kl. 09h00 - 18h00

På Moank använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används.