Bättre villkor med medlemslån

Vi erbjuder medlemslån upp till 600 000 kr till dig som har din arbetsgivare ansluten till oss.

Medlemslån med lägre ränta

Medlemslån är ett bra alternativ för dig som behöver låna pengar eller som vill sänka din ränta på befintligt lån. Medlemslån är ofta endast tillgängligt för dig som är fackligt anslutet. Moank Lånet är en typ av medlemslån för dig som har din arbetsgivare ansluten till vårt partnerprogram. Du kan då ta del av förmånligare villkor på ditt privatlån.

Moank Lånet:

25 000 kr - 600 000 kr

Rörlig individuell ränta 3,75 % - 16,95 %

0 kr i uppläggningsavgift

0 kr i aviavgift

Löptid 1 år - 12 år

Räkneexempel

Lånesumma100 000 kr
Återbetalningstid10 år
Exempelränta (Effektivränta)5,7 % (5,82 %)
Uppläggningsavgift0 kr
Totalt belopp131 232 kr
Kostnad per månad1 094 kr

Moank Lånet fungerar som ett medlemslån

Du kan ansluta ditt Moank Lån till din arbetsgivare och på så vis erhålla ännu bättre villkor än vad som varit möjligt med ett traditionellt medlemslån via ditt fackförbund. Ta kontakt med oss så kontaktar vi din arbetsgivare och berättar hur de kan hjälpa sina medarbetare till en bättre ekonomi.

Lån med 0 kr i avgifter

När du ansluter din arbetsgivare till Moanks partnerprogram så behöver du inte betala någon uppläggningsavgift eller aviavgifter. Du erhåller också en förmånligare ränta.

Sänk räntan på befintligt medlemslån

Har du ett medlemslån idag hos någon annan långivare så har du möjlighet att erhålla ännu bättre villkor med Moank Lånet. Anslut din arbetsgivare idag så kan vi hjälpa dig sänka dina räntekostnader.

Ränterabatt när du lägger om lånet till Moank

Moank kan via din arbetsgivare erbjuda dig ett förmånligt lån tack vare att räntor och amorteringar betalas som ett löneavdrag. Dessutom slipper du hålla reda på dina betalningar!

Lösningen fungerar både för dig som är anställd i ett privat företag och i offentlig verksamhet. Vi delar inga uppgifter med din arbetsgivare annat än att du har ett lån hos oss samt det belopp du ska återbetala varje månad.

*Källa: FinansinspektionenAndra långivare, marknadssnitt 2019*43 020 kr19 076 krMoank Lånetnär du kopplar din arbetsgivareRänta: 7,95%Ränta: 3,75%23 945 krSpara:Så här mycket betalar du för ett lån på 124 000 kr med återbetalningstid 8 år:
*Källa: FinansinspektionenAndra långivare, marknadssnitt 2019*43 020 kr19 076 krMoank Lånetnär du kopplar din arbetsgivareRänta: 7,95%Ränta: 3,75%23 945 krSpara:Så här mycket betalar du för ett lån på 124 000 kr med återbetalningstid 8 år:

Så här ansluter du din arbetsgivare:

1

Gör din ansökan

Fyll i din arbetsgivare i ansökan och att du vill erhålla denna förmån.

2

Vi ansluter din arbetsgivare

Om arbetsgivaren inte redan är ansluten till oss kontaktar vi dig och din arbetsgivare. Det går snabbt och är busenkelt.

3

Du får erbjudande

Vi återkommer med ditt låneerbjudande. Återbetalning av lånet sker sedan med avdrag från din lön.

Vanliga frågor

Vad är Moank Lånet?

Varför erbjuder Moank så förmånliga räntor?

Tar ni en kreditupplysning?

Vem får låna?

Vad kostar lånet?

Hur återbetalar jag mitt lån?

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med frågor, problem och information.

Öppettider vardagar kl. 09h00 - 18h00

På Moank använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används.